ແຈກສູດ ປານື້ງຫມາກນາວ ແຊ໊ບໆຍົ້ວໆຈ໋າ🌶
ເມນູກັບແກ້ມ ກິນກັບ somersby ຊຸມແຊວກັບໝູ່ ແຊບມ່ວນທີ່ສຸດ. ສູດງ່າຍ ສະໄຕຣ໌ບ່າວໂກ້ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ ແຕ່ຮັບປະກັນຄວາມແຊບ🏻 ແຊຣ໌ເກັບໄວ້ເຮັດກິນກັນເລີຍ
ສ່ວນປະກອບ:
- ປານິນ
- ໝາກນາວ
- ຫອມປ້ອມ
- ຫົວສີໄຄ
- ເຊັນເນີລີ້
- ຫອມບົ່ວ
- ໝາກເຜັດ
- ຫົວຜັກທຽມ
- ຂີງ
- ນ້ຳຕານ
- ແປ້ງນົວ
- ນ້ຳມັນຫອຍ
- ເກືອ
- ຫົວຜັກບົ່ວດອງ��ວິທີເຮັດ
ລ້າງປາໃຫ້ສະອາດ ເອົາຫົວສີໄຄ ແລະ ຂີງຍັດໃສ່ບ່ອນທ້ອງປາເພື່ອດັບຄາວ ແລ້ວມາເອືອບໃສ່ນ້ຳມັນຫອຍ ເອົາປາໄປໜື້ງຈົນສຸກ.
ສູດນ້ຳແຈ່ວ: ຫຼັງຈາກນັ້ນມາກຽມນ້ຳແຈ່ວ ຕຳໝາກເຜັດ, ຫົວຜັກທຽມ, ໃສ່ເກືອ, ແປ້ງນົວ, ນ້ຳຕານ, ຮາກຫອມປ້ອມ ຕຳໃຫ້ພໍແຫລກແລ້ວ ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳໝາກນາວ ນ້ຳປາ ແລະ ຫົວຜັກບົ່ວດອງຊອຍ ໃສ່ນ້ຳດອງໜ້ອຍໜື່ງເດີ້ (ຊິມ ແລະ ປຸງລົດຊາດຕາມັກເລີຍ) ຫຼັງຈາກປາສຸກກໍເອົາແຈ່ວໄປລາດໄດ້ເລີຍ ປິດທ້າຍດ້ວຍຜັກຫອມຊອຍ ພ້ອມເສີບ.
ກິນຄູ່ກັບເຄື່ອງດື່ມ Somersby ເຢັນໆ ບອກເລີຍວ່າ ຟິນສຸດໆ
https://www.tiktok.com/@koko_fc77
ເມນູກັບແກ້ມ ກິນກັບ somersby ຊຸມແຊວກັບໝູ່ ແຊບມ່ວນທີ່ສຸດ. ສູດງ່າຍ ສະໄຕຣ໌ບ່າວໂກ້ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ ແຕ່ຮັບປະກັນຄວາມແຊບ🏻 ແຊຣ໌ເກັບໄວ້ເຮັດກິນກັນເລີຍ
ສ່ວນປະກອບ:
- ປານິນ
- ໝາກນາວ
- ຫອມປ້ອມ
- ຫົວສີໄຄ
- ເຊັນເນີລີ້
- ຫອມບົ່ວ
- ໝາກເຜັດ
- ຫົວຜັກທຽມ
- ຂີງ
- ນ້ຳຕານ
- ແປ້ງນົວ
- ນ້ຳມັນຫອຍ
- ເກືອ
- ຫົວຜັກບົ່ວດອງ��ວິທີເຮັດ
ລ້າງປາໃຫ້ສະອາດ ເອົາຫົວສີໄຄ ແລະ ຂີງຍັດໃສ່ບ່ອນທ້ອງປາເພື່ອດັບຄາວ ແລ້ວມາເອືອບໃສ່ນ້ຳມັນຫອຍ ເອົາປາໄປໜື້ງຈົນສຸກ.
ສູດນ້ຳແຈ່ວ: ຫຼັງຈາກນັ້ນມາກຽມນ້ຳແຈ່ວ ຕຳໝາກເຜັດ, ຫົວຜັກທຽມ, ໃສ່ເກືອ, ແປ້ງນົວ, ນ້ຳຕານ, ຮາກຫອມປ້ອມ ຕຳໃຫ້ພໍແຫລກແລ້ວ ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳໝາກນາວ ນ້ຳປາ ແລະ ຫົວຜັກບົ່ວດອງຊອຍ ໃສ່ນ້ຳດອງໜ້ອຍໜື່ງເດີ້ (ຊິມ ແລະ ປຸງລົດຊາດຕາມັກເລີຍ) ຫຼັງຈາກປາສຸກກໍເອົາແຈ່ວໄປລາດໄດ້ເລີຍ ປິດທ້າຍດ້ວຍຜັກຫອມຊອຍ ພ້ອມເສີບ.
ກິນຄູ່ກັບເຄື່ອງດື່ມ Somersby ເຢັນໆ ບອກເລີຍວ່າ ຟິນສຸດໆ
https://www.tiktok.com/@koko_fc77
ແຈກສູດ ປານື້ງຫມາກນາວ ແຊ໊ບໆຍົ້ວໆຈ໋າ🌶😋
ເມນູກັບແກ້ມ ກິນກັບ somersby ຊຸມແຊວກັບໝູ່ ແຊບມ່ວນທີ່ສຸດ. ສູດງ່າຍ ສະໄຕຣ໌ບ່າວໂກ້ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ ແຕ່ຮັບປະກັນຄວາມແຊບ😋👍🏻 👉ແຊຣ໌ເກັບໄວ້ເຮັດກິນກັນເລີຍ 👇
📌ສ່ວນປະກອບ:
- ປານິນ
- ໝາກນາວ
- ຫອມປ້ອມ
- ຫົວສີໄຄ
- ເຊັນເນີລີ້
- ຫອມບົ່ວ
- ໝາກເຜັດ
- ຫົວຜັກທຽມ
- ຂີງ
- ນ້ຳຕານ
- ແປ້ງນົວ
- ນ້ຳມັນຫອຍ
- ເກືອ
- ຫົວຜັກບົ່ວດອງ��📍ວິທີເຮັດ
ລ້າງປາໃຫ້ສະອາດ ເອົາຫົວສີໄຄ ແລະ ຂີງຍັດໃສ່ບ່ອນທ້ອງປາເພື່ອດັບຄາວ ແລ້ວມາເອືອບໃສ່ນ້ຳມັນຫອຍ ເອົາປາໄປໜື້ງຈົນສຸກ.
🌶️ສູດນ້ຳແຈ່ວ: ຫຼັງຈາກນັ້ນມາກຽມນ້ຳແຈ່ວ ຕຳໝາກເຜັດ, ຫົວຜັກທຽມ, ໃສ່ເກືອ, ແປ້ງນົວ, ນ້ຳຕານ, ຮາກຫອມປ້ອມ ຕຳໃຫ້ພໍແຫລກແລ້ວ ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳໝາກນາວ ນ້ຳປາ ແລະ ຫົວຜັກບົ່ວດອງຊອຍ ໃສ່ນ້ຳດອງໜ້ອຍໜື່ງເດີ້ (ຊິມ ແລະ ປຸງລົດຊາດຕາມັກເລີຍ) ຫຼັງຈາກປາສຸກກໍເອົາແຈ່ວໄປລາດໄດ້ເລີຍ ປິດທ້າຍດ້ວຍຜັກຫອມຊອຍ ພ້ອມເສີບ.
😋 ກິນຄູ່ກັບເຄື່ອງດື່ມ Somersby ເຢັນໆ ບອກເລີຍວ່າ ຟິນສຸດໆ
https://www.tiktok.com/@koko_fc77
