ວັນພັກຜ່ອນ ມາເຮັດແຈ່ວພັນປາ ແຊບໆ ສູ່ກັນກິນ 🌶 ແຈກສູດ ແຈ່ວພັນປາ ແຊບໆ ຫອມນົວ ສູດງ່າຍໆ ສະໄຕຣ໌ຄົວຈິບນ້ອຍ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ ແຊຣ໌ເກັບໄວ້ເຮັດກິນກັນເລີຍ

🏻‍ສ່ວນປະສົມ:
- ປາແດກ
- ຫົວຜັກບົ່ວ
- ຂ່າ
- ໝາກເຜັດ
- ໝາກແຄ້ງ
- ຂຽບໝູ
- ນ້ຳຕານ
- ເກືອ
- ໝາກຂາມປຽກ
- ແປ້ງນົວ

ວິທີເຮັດ: ຊອຍຂ່າ, ຫົວຜັກບົ່ວ ເປັນປ່ຽງບາງໆ ແລ້ວນຳໄປຕຳກັບ ໝາກເຜັດ ໃສ່ເກືອລົງໄປໜ້ອຍໜື່ງ ຕຳໃຫ້ພໍລະອຽດ ແລ້ວເອົາຂຽບໝູລົງໄປຕຳນຳ ໃຫ້ພໍລະອຽດ, ເອົານ້ຳປາແດກໄປຕົ້ມ ປະສົມກັບນ້ຳໜ້ອຍໜື່ງ ຕົ້ມຈົນປາແດກຟົດ ແລ້ວເອົາເຄື່ອງທີ່ເຮົາຕຳໄວ້ນັ້ນລົງຕົ້ມນຳ, ໃສ່ນ້ຳຕານ, ນ້ຳໝາກຂາມປຽກ, ແປ້ງນົວ ຄົນຈົນຟົດແລ້ວຄ່ອຍໆ ຊິມ ປຸງເພີ້ມຕາມຄວາມມັກຫຼັງຈາກແຈ່ວເຮົາໄດ້ແລ້ວປະໄວ້ໃຫ້ເຢັນ ໃສ່ຂຽບໝູ ແລະ ໝາກແຄ້ງລົງໄປຕື່ມເພື່ອຄວາມແຊບຂືນຕື່ມ ຕັກໃສ່ຖ້ວຍພ້ອມກິນ.
https://www.tiktok.com/@koko_fc77
ວັນພັກຜ່ອນ ມາເຮັດແຈ່ວພັນປາ ແຊບໆ ສູ່ກັນກິນ 🐟🌶😋 ແຈກສູດ ແຈ່ວພັນປາ ແຊບໆ ຫອມນົວ 📍ສູດງ່າຍໆ ສະໄຕຣ໌ຄົວຈິບນ້ອຍ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ 👉ແຊຣ໌ເກັບໄວ້ເຮັດກິນກັນເລີຍ 👇 👩🏻‍🍳ສ່ວນປະສົມ: - ປາແດກ - ຫົວຜັກບົ່ວ - ຂ່າ - ໝາກເຜັດ - ໝາກແຄ້ງ - ຂຽບໝູ - ນ້ຳຕານ - ເກືອ - ໝາກຂາມປຽກ - ແປ້ງນົວ 📌ວິທີເຮັດ: ຊອຍຂ່າ, ຫົວຜັກບົ່ວ ເປັນປ່ຽງບາງໆ ແລ້ວນຳໄປຕຳກັບ ໝາກເຜັດ ໃສ່ເກືອລົງໄປໜ້ອຍໜື່ງ ຕຳໃຫ້ພໍລະອຽດ ແລ້ວເອົາຂຽບໝູລົງໄປຕຳນຳ ໃຫ້ພໍລະອຽດ, ເອົານ້ຳປາແດກໄປຕົ້ມ ປະສົມກັບນ້ຳໜ້ອຍໜື່ງ ຕົ້ມຈົນປາແດກຟົດ ແລ້ວເອົາເຄື່ອງທີ່ເຮົາຕຳໄວ້ນັ້ນລົງຕົ້ມນຳ, ໃສ່ນ້ຳຕານ, ນ້ຳໝາກຂາມປຽກ, ແປ້ງນົວ ຄົນຈົນຟົດແລ້ວຄ່ອຍໆ ຊິມ ປຸງເພີ້ມຕາມຄວາມມັກຫຼັງຈາກແຈ່ວເຮົາໄດ້ແລ້ວປະໄວ້ໃຫ້ເຢັນ ໃສ່ຂຽບໝູ ແລະ ໝາກແຄ້ງລົງໄປຕື່ມເພື່ອຄວາມແຊບຂືນຕື່ມ ຕັກໃສ່ຖ້ວຍພ້ອມກິນ. https://www.tiktok.com/@koko_fc77
ຮັກເລີຍ
1
0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 887 ເບິ່ງ